Klantenbeoordelen ons gemiddeld met 4,7

Gonorroe en Chlamydia SOA-test man

Vanaf €39.95 met gratis verzending

Test anoniem op chlamydia (urinaal, anaal of oraal) voor €39,95. Gelijk ook de kans op gonorroe uitsluiten? Kies dan de chlamydia en gonorroe test. En wil je liever direct meerdere lichaamslocaties testen? Dan kun je de 3-in-1 test bestellen. Doe dat alleen als het nodig is.

Locatie:

Bestellen
  • Gratis verzending - Binnen 2 dagen bezorgd
  • Professionele nazorg en behandeling
  • Anoniem en betrouwbaar

Officieel erkend door SOA AIDS Nederland als betrouwbare SOA-test aanbieder

Kort over het proces

Gemak van thuis testen

Binnen 2 werkdagen ontvang je de SOA-test. Deze kun je thuis pijnloos en gemakkelijk uitvoeren, dus bezoek aan de GGD of huisarts is niet nodig.

Gratis verzending naar het lab

De SOA-test wordt in een gecertificeerd laboratorium geanalyseerd voor een betrouwbare uitslag.

Online resultaten

Binnen 4 werkdagen is je uitslag online beschikbaar via een beveiligde verbinding. Indien nodig kun je dan direct behandeling aanvragen.

Belang van SOA-test voor mannen

Studenten hebben grote verantwoordelijkheden naar zichzelf én naar elkaar. Het is bijvoorbeeld van groot belang dat seks veilig en met wederzijdse instemming gebeurt om geen onnodige risico’s te lopen. Chlamydia en gonorroe (ook wel druiper genoemd) zijn de meest voorkomende geslachtsziekten onder mannen. Deze SOA’s kunnen onbehandeld vervelende klachten geven zoals urineweginfecties, ontstekingen van de bijballen of prostaat, of tijdelijk minder goed werkend zaad. Deze ernstige klachten komen gelukkig niet vaak voor. Heb je het gevoel dat je wellicht iets over hebt gehouden aan je laatste avontuurtje? Voorkom dat het wordt verspreid en bestel anoniem en veilig je SOA test voor mannen bij SoaStudentArts. Wij bieden laagdrempelige zorg van de hoogste kwaliteit, onder andere in de vorm van thuis bezorgde medicatie. Zo is de gang naar de huisarts of GGD vaak niet nodig als je dat vervelend vindt.

SOA-test voor chlamydia en gonorroe
Zeer betrouwbaar, analyse uitgevoerd door gecertificeerd laboratorium
Gecontroleerd door de huisarts
Thuis af te nemen en binnen 48 uur uitslag na verzending naar het lab
Erkend door Soa Aids Nederland

Let op: je wordt aangeraden vooraf het bestellen van de SOA-zelftest voor mannen de testwijzer te doen, zodat je zeker bent dat je de juiste test besteld. Bovendien kan er pas vanaf 2 weken na onveilig seksueel contact getest worden op chlamydia en gonorroe (tenzij je klachten ervaart). Lees hier meer over de incubatietijd van SOA’s. Daarnaast vallen mannen die seks hebben met mannen (MSM) in een risicogroep en wordt hen geadviseerd om naast deze test aanvullend getest te worden. Neem in dat geval contact op met je huisarts.
Hoe gaat een SOA test bij mannen
Nadat je bij ons de een SOA-thuistest voor mannen hebt besteld, wordt de testkit binnen 2 werkdagen bij je thuis geleverd, met de volgende inhoud:

Een testbuisje met transportvloeistof
Een pipet of een wattenstaafje
Een aanvraagformulier
Een verzendenvelop met Rigid Safety Bag
Een buishoudertje
Gebruiksinstructies

Mannen kunnen pijnloos en gemakkelijk tot drie lichaamslocaties testen: de penis (hierbij wordt je urine getest en er hoeft dus géén wattenstaafje in je plasbuis), anus of keel. Als je test voor je geslachtsdeel kun je met de pipet urine verplaatsen naar het testbuisje. Als je test op anaal of oraal kun je met een wattenstaafje een uitstrijkje maken van de betreffende lichaamslocatie. De urine of het wattenstaafje plaats je vervolgens in het testbuisje, waarbij je het wattenstaafje nog even af moet breken op de breuklijn. Vervolgens draai je het buisje stevig dicht en stuur je deze samen met het aanvraagformulier per post kosteloos naar het lab. Binnen enkele dagen kun je de uitslag dan al online inzien. Met onze SOA-zelftest voor mannen weet je dus snel en eenvoudig of je besmet bent met chlamydia of gonorroe.

Proces

Hoe werkt het?

We hebben het zo simpel mogelijk gemaakt. Weet je nog niet precies of (en waarop) je moet testen? Doe dan de testwijzer.

Ga voor zekerheid en test jezelf!

Bestellen

Veelgestelde Vragen

Je hoeft niet altijd klachten te ervaren van chlamydia en gonorroe. Voor chlamydia geldt dat ongeveer de helft van de mannen klachten ervaart. Bij gonorroe ervaren mannen vaker klachten, maar dus niet altijd! Klachten bestaan over het algemeen uit pijn of branderig gevoel bij het plassen, pijn in de ballen, pijn of jeuk bij de anus, soms keelklachten, vocht uit de penis (bij gonorroe heet dit een druiper) en soms pijn in de gewrichten. Als je onbeschermde seks hebt gehad en je ervaart dit soort klachten, dan is het verstandig om contact op te nemen met je huisarts of om een SOA-test te doen. Je kunt via ons binnen een paar dagen anoniem thuis op chlamydia en gonorroe te testen.

Na het bestellen van je SOA-test ontvang je van ons binnen 2 werkdagen een test-set met alle benodigdheden om jezelf thuis te testen. Voor het testen van je penis is het van belang om urine in het testbuisje te doen (daarvoor ontvang je ook een pipet) en voor de anale en orale test is het van belang om een uitstrijkje van je anus of keel te maken met een bijgeleverd wattenstaafje. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je testmateriaal (gratis) verzenden naar het lab middels de verzendenvelop, waarna je binnen 3-5 werkdagen de uitslag online ontvangt. Alles eenvoudig en anoniem vanuit huis!

Nee. Iedereen mag onze SOA-testen bestellen, dus ook als je geen student bent. De reden dat we ons op studenten richten, is omdat uit onze ervaring (als huisarts) is gebleken dat studenten een risicogroep vormen waar relatief veel SOA’s voorkomen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen van hun SOA’s af te helpen en te houden, waardoor we deze keuze hebben gemaakt. Maar geen zorgen dus: iedereen mag gebruik maken van onze SOA- testen!

Je kunt de uitslag van jouw SOA-test op anonieme wijze inzien op de uitslag pagina van onze website. Vul je unieke cliëntnummer in die je in je bevestigingsmail hebt ontvangen en kijk direct of je uitslag al bekend is. Je uitslag is vaak al bekend binnen 4 werkdagen na verzending naar het lab. Je ontvangt overigens ook een e-mail zodra je testuitslag bekend is.

Je ontvangt een e-mail zodra je testuitslag bekend is. Je ook zelf je cliëntnummer invullen op onze uitslag pagina en je krijgt dan direct te zien of je uitslag al bekend is. Over het algemeen is de uitslag binnen 4 werkdagen na verzending naar het lab bekend.

Nee. Studentarts is een huisartsenpraktijk voor bewoners en studenten in Groningen. Vanuit deze praktijk is SoaStudentArts bedacht en uitgevoerd, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardige testkwaliteit. Om van onze SOA-testen gebruik te maken hoef je niet ingeschreven te staan bij deze praktijk: iedereen mag onze SOA-testen bestellen.