Anonieme SOA test

In Nederland vinden tienduizenden SOA besmettingen per jaar plaats. Het is niks om je voor te schamen; maar het is wel erg vervelend. Veel mensen blijven met SOA gerelateerde klachten lopen aangezien ze een huisartsbezoekje ongemakkelijk vinden. Daarnaast komt erbij kijken dat het doen van een SOA test via de huisarts niet geheel anoniem is. Aangezien het belangrijk is dat SOA’s tijdig worden opgespoord kan een anonieme SOA test de oplossing zijn.

Met een anonieme SOA test wordt de huisarts of zorgverzekering nooit op de hoogte gesteld dat er een SOA test is uitgevoerd. Bovendien worden je persoonlijke gegevens niet gekoppeld aan de uitslag van je anonieme SOA test. Direct een anonieme SOA test bestellen? Dat kan bij SoaStudentArts.

Hoe werkt een anonieme SOA test?

De anonieme SOA test kan je eenvoudig via onze website bestellen. De test wordt vervolgens thuis geleverd, waarnaar je slechts de gebruiksaanwijzing hoeft te volgen. Op deze manier kun je dus anoniem SOA testen vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Het uitstrijkje stuur je vervolgens weer naar ons retour, waarna het in een lab wordt geanalyseerd.

Vervolgens ontvang je een unieke code die verder niet aan jouw gegevens gekoppeld is; daardoor waarborgen we de anonimiteit van de SOA test. De code gebruik je om jouw SOA test anoniem in een veilige omgeving in te zien. Is je test positief? Dan kan je, wederom anoniem, een geschikte behandeling voor de betreffende SOA aanvragen. De SOA is vervolgens vanuit je eigen huis zelf te behandelen.

Betrouwbaarheid anonieme SOA test

De anonimiteit van de testen bij SoaStudentArts doen niets af van de betrouwbaarheid van de SOA test. Onze testen zijn vergelijkbaar met de testen die bij de GGD of via de huisarts worden afgenomen. De SOA test die jij via ons besteld en zelf thuis afneemt wordt namelijk ook in een gecertificeerd lab geanalyseerd.

Het enige verschil met een anonieme SOA test is dat je het testen zelf vanuit je eigen vertrouwde plek kan doen. Echter bestaan er ook anonieme SOA testen die niet door de huisarts worden geanalyseerd; maar waarbij je zelf thuis direct de uitslag krijgt. Deze testen waarbij je direct uitslag krijgt zijn absoluut niet betrouwbaar en de uitslag hiervan is onbetrouwbaar.

Welke anonieme SOA test bestellen?

Heb jij SOA gerelateerde klachten maar weet je niet precies welke test je moet bestellen? Met onze testwijzer kom je er binnen een aantal vragen achter welke SOA test wij jou aanraden. Uniek bij ons is de Gonorroe en Chlamydia 2-in-1 test. Zijn je klachten niet helemaal duidelijk of wil je nog meer zekerheid? Dan kan je met deze 2-in-1 test direct twee verschillende SOA’s in één klap uitsluiten. Natuurlijk geheel anoniem!