Nieuw! Bestel direct medicatie

Bijzondere samenwerking met apotheek – Bestel direct medicatie

Goed nieuws! We zijn een samenwerking aangegaan met Apotheek Hanzeplein, waardoor er bij een positieve SOA-test ook direct medicatie besteld kan worden. Deze medicatie zal dan – uiteraard in een discrete verpakking – net zoals onze SOA-testen ook thuis bij jou in de brievenbus bezorgd worden binnen twee werkdagen.

Als je tijdens het bestelproces hebt aangegeven dat je medicatie wilt ontvangen bij een positieve testuitslag en als blijkt dat je positief getest hebt op een SOA, zal Apotheek Hanzeplein je bellen om een aantal dingen te bespreken. Denk hierbij aan de gebruikswijze van het geneesmiddel, de declaratie van de kosten bij je zorgverzekeraar en het waarborgen van je privacy en gezondheid.

De medicatie wordt verstuurd in een envelop waarop alleen de benodigde informatie staat om de medicatie bij jou thuis te kunnen bezorgen. Dat betekent dus discrete verzending zoals je van ons gewend bent: de naam of logo van de apotheek staat er niet op vermeld, je kunt niet zien dat het medicatie betreft en er staan geen SOA-gerelateerde zaken op vermeld. Nadat de medicatie verzonden is, zul je dit binnen 2 werkdagen in huis hebben. Net zoals het geval was bij het verzenden van de SOA-test.

Dankzij deze samenwerking met de apotheek proberen we het nog makkelijker te maken om bij een SOA zo snel en adequaat mogelijk geholpen te worden, waarbij we waarde hechten aan anonimiteit en kwaliteit. Zo hoef je je bij een positieve uitslag geen zorgen te maken en zullen we je helpen om zo snel mogelijk weer SOA-vrij te zijn.

Samen Nederland SOA-vrij, daar gaan we voor!