SOA-test bestellen Groningen

Je te gekke studentenbestaan kan ruw worden verstoord wanneer je een seksueel overdraagbare aandoening oploopt – of de symptomen merkt. Dit kunnen jeuk en pijn zijn bij je geslachtsdelen, een branderig gevoel bij het plassen of meer genitale afscheiding dan je gewend bent. Om helemaal zeker te zijn van je zaakje kun je bij SoaStudentArts een SOA-test bestellen in Groningen. Ons team (inclusief huisartsen) zet zich in om SOA’s te verhelpen.

Online SOA-test bestellen

Wij bieden een SOA-test voor vrouwen aan maar ook voor mannen, waarmee jij snel duidelijkheid hebt over jouw situatie. Het enige wat jij hoeft te doen is de uitstrijkjes in het meegeleverde buisje te deponeren en deze samen met je ingevulde aanmeldingsformulier via de post op te sturen. Na uiterlijk 3 tot 5 werkdagen kun je dan met een unieke code online de uitslag opvragen. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding, zodat de resultaten van jouw test nooit inzichtelijk zijn voor anderen. Bij een positieve uitslag kun je direct medicatie bestellen (en thuisbezorgd krijgen) en daarnaast gebruik maken van onze nazorg.

Anoniem SOA-test bestellen

Je hoeft niet naar de huisarts te gaan door anoniem jouw SOA-test te bestellen bij SoaStudentArts. Natuurlijk wordt deze wel naar jouw adres gezonden. Heb je die eenmaal ontvangen, dan is het slechts een kwestie van de gebruiksaanwijzing opvolgen en de uitstrijkjes anoniem naar ons op te sturen. Per e-mail krijg je een unieke code opgestuurd die verder niet aan jouw gegevens gekoppeld is. Deze gebruik je om jouw SOA-testuitslag in een veilige online omgeving in te zien. Meer weten over anoniem een SOA-test bestellen? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op.