SOA-test bestellen Utrecht

Niets mag tussen jou en een probleemloos studentenleven in staan. Zelfs geen ongelukjes met nare gevolgen. Dan hebben we het niet per se over een zwangerschap maar wel over een seksueel overdraagbare aandoening. Voor veilige seks dragen jouw partner én jij de volledige verantwoording. Want een ongeluk zit in een klein hoekje! Besmettelijke SOA’s als chlamydia en gonorroe kunnen een grote impact op jouw leven hebben en van iedereen met wie jij een intieme relatie hebt (gehad). Aarzel daarom niet om jouw SOA-test te bestellen in Utrecht bij SoaStudentArts.nl zodra je last krijgt van jeuk en pijn rondom je geslachtsdelen!

Online SOA-test bestellen

Bij ons kun je eenvoudig en snel online een SOA-test bestellen die volledig uitsluitsel geeft over jouw situatie. Zowel voor vrouwen als voor mannen zijn deze SOA-testen uiteraard beschikbaar. Volg de instructies op en plaats alle uitstrijkjes in het meegeleverde buisje. Verzend deze vervolgens via de post naar ons lab, samen met jouw ingevulde aanmeldingsformulier. Het duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen voordat jij je uitslag online kunt opvragen. Is deze positief? Bestel dan direct je medicatie bij ons (en krijg dit op discrete wijze thuisbezorgd) of maak gebruik van onze nazorg!

Anoniem SOA-test bestellen

Vind je het vervelend om aan je huisarts te vertellen dat je (misschien) een SOA hebt opgelopen? Die schaamte is volledig begrijpelijk, maar voor de huisarts zijn dit soort dingen de normaalste zaak van de wereld. Alsnog is zo’n bezoek niet meer nodig door anoniem een betrouwbare SOA-test te bestellen. Natuurlijk hebben we je adres nodig, maar aan jouw testmaterialen zijn geen gegevens gekoppeld. Alleen een unieke en anonieme code die via e-mail naar jou wordt verzonden. Deze voer je in op onze uitslag pagina om direct in een veilige online omgeving je resultaten in te zien. Voor meer informatie hebben we een uitgebreide pagina met veelgestelde vragen. Staat wat jij wilt weten over anoniem een SOA-test bestellen daar niet in? Neem dan gerust contact met ons op.